Tillbax

Tyckte det var ett tag sen man skrev, har inte haft ork eller något att säga.. :(
Sitter och väntar på gympa, som börjar klockan 2

Mimmis och min helg vart lyckad, jag hade jätte roligt iaf, och får hoppas att hon hade det oxå =)
det blev en tvådagars, kännde mig lite sliten på söndagen, då man skulle städa och sånt skit hehe

Imorn efter skolan så ska jag åka till Gävle, kommer bli skönt att få komma bort från han och Härnta.. :)
Träffa Bella och Rickard oxå, Stefan(min farbror) kanske kommer dit å i helgen, var jätte länge sen man såg han, för han jobbar i Malmö just nu..

Menmen, jag har äntligen kommit över den andra killen :P känns jätte skönt, för nu har jag min Abbe, var ett jäkla bra tag sen man såg han dock :( menmen, får väl åka till han nån helg snart, kanske nu när jag är i Gävle, kostar välla inte så mycke att åka dit.. aja ni orkar säkert inte läsa detta, så nu ska jag sluta :P haha

btw, syrran blev as full i helgen, kunde knappt gå :D var as roligt å se på, men det var ju jag som fick ta hand om henne, vilket lönade sig, för hon har vare snäll med mig sen dess, hon bjuder mig på saker oså vilket känns skönt =)

Om 30 minuter är det gympa, skulle ha gått upp till Tess innan så hon kunde hjälpa mig med Photoshop.. men jag fastnade, Sandra och jag träffade Tomas, och han hjälpte oss med Radioreklamen som vi håller på med.
Får springa på henne på nån rast nästa vecka :) hehe

Nu snart ska jag gå till gympan, mimms sitter där och väntar tror jag.


*Ha en bra sista april* =)

//T.Bylund


Ett Måste!!

Du måste bara se denna.. den är as roligt :D :D

Robert visade den för mig, och han as garvade åt mig.. :S haha

http://youtube.com/watch?v=b2Os6GwQcG0


Älskade Ängel

Nä fy fan, nu är jag as less på snön, kan ju inte göra eller gå någonstans på denna slask platts..
Det är ju lixom april, det ska vara på väg till vår, man ska kunna gå i linnen i solen, så man blir förskyld osånt :P Saker man brukar göra den här tiden på året.
Har fått nå fel just nu, sitter och sjunger på Bert.. Älskade ängel, du är sann, älskade ängel, osv haha

Ska hoppa i säng snart tro jag.. känner mig lite trött å slö. Men ska först slå på en film, och se ifall jag orkar se en stund =)

*Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar*


G'natt
//T.Bylund

Student 2.0.0.8

Nu vill jag ha Studenten!
Kommer att kännas as skönt när man står där och vet att det typ är sista gången man aldrig behöver plugga mer ;D haha
          Syrran ska dock inte komma på min Student, för hon hade redan beställt biljetter till en konsert i Sthlm :( men hon lovade att köpa något fint och dyrt kräver jag att det ska vara. haha

Om en timme så har vi gympa, det ska boxas.. Kommer ha värsta träningsvärken i armarna imorn kan jag lova! Efter gympan så har Mimmi lovat att hjälpa mig med Samhällen, för jag fattar ingenting av det. Hon är allt bra snäll Mimms =)

Idag så fyller min f.d bästa kompis år, jag skrev Grattis till henne på apa, av respekt, för det är väl någonting man gör, även fast jag inte fick nått av henne.. Men hon har aldrig fattat det hära med respekt oså, lite konstig har hon alltid vare..

Njä nu ska jag hitta på någonting annat att göra,

//T.Bylund

Ny vaken

som rubriken säger så vaknade jag nyss. Är helt slut i kroppen, ska börja plugga snart om min mage går över, fick as ont för en liten stund sedan.. :(

Sitter och snackar med mimmi på msn, för hon fyller år idag :D GRATTIS lilla Mimms =)
Hon ska komma till mig nästa fredag, så ska vi festa lite, eller ganska mycket faktist, haha.
Mamma och Pappa + små barna och hundarna åker bort den helgen, så man har hela huset för sig själv, med syrran då. Kommer att vara en as roligt helg, får berätta mer sen när den helgen har vare :)

För nu ska jag gå och väcka syrran, duscha, göra lite andra saker, sen så ska jag sätta mig och plugga lite, tills jag ska passa Sandra.
Hon har verkligen vuxit nu, för hon har börjat sitta på mammas man när jag är på skolan och då brukar hon skriva till mig :D Lite stav fel har ju ändå, men hon är bara 7 (snart 8), men jag fattar ändå, man är ju dyslektiker själv, :P hehe

Ha en trevlig helg nu alla
Pös *som hon brukar säga.*
//T.Bylund


P.S gå in på http://www.bubbleroom.se/tussieline och bara hennes, ingen annan, för att hon kan vinna ett par jeans om hon har mest som kollar på hennes blogg :P och jag vill ju att hon ska vinna själv klart, för det är ju min kusin :D


Denna dag

Idag så hade jag 1 timmes sov morgon, var ganska skönt, ville bara att den skulle vara längre =)

Just nu så sitter jag på Historia med My & Mimms, orkade inte sitta själv i ett grupprum :(
Det är faktist ganska roligt, även om jag inte sitter och lyssnar på vad Andreas säger ;D haha
Vi fick våra studentmössor när jag kom till skolan, den var ganska snygg, men inte den färgen jag ville ha.. men men några på skolan fick helt fel det dom valde, inte samma färg, för liten/för stor eller så var det en annan text på. Så dom har gjort ett jäkligt dåligt jobb, oså måste man betala mera ifall man vill göra om den, även om det var deras fel på AJ Eriksen..


men nu ska jag jobba lite med småföretagande B innan jag åker hem och spver en stund :P hehe


//T.Bylund


Flisan del 2

Imorse ringde mamma och sa att hon måste med Flisan till Vet. akuten i sundsvall, för hon måste opereras, det kännes as jobbigt att höra, + att sen när dom kom hem (var tvungen att lämna henne där) så sa mamma att om vi inte hade fått en tid idag, så hade hon troligtvis inte över levt helgen.. :S Det skar lite gran i hjärtat att hon sa så, för jag skulle ha gått i bitar isf.. men men operationen gick suveränt :D så nu lever hon länge till, haha
Hon hade tejp på båda fram tassarna för att kanylerna hade suttit där, hon var helt slö, fick ingen raktion av henne oxå hade hon en söt liten tratt på huvet :P

Jag tror jag fick sitta och vänta i typ över 1 timme på att få träffa henne, var mycket folk där inne osv.



Så här såg hon ut i bilen på väg hem :) lill tungan hänger ut. fast nu hade hon piggnat till lite grann.
När vi kom hem, så släppte jag ner henne på backe direkt för att se om hon behövde kissa, fy f*n vad groggy hon var då, vinglade och kunde knappt gå, men hon tog sig till bron iaf, och blev mycket piggare efter det, vilket är bra!
Men nu sover hon iaf för natten hoppas jag :)
Själv ska jag gå ut, har vare en jobbig dag idag, måste lätta lite på trycker och ha roligt :P hehe
Vad ska ni göra en Fredag som denna då?

//T.Bylund



P.S Mimma ska komma till mig ännu nästa helg :) ska köra en två dagars och ragga på killar :P D.S


Flisan

Igår märkte jag att Flisan inte mådde bra, som jag sa igår.

Imorse ringde mamma mig på mobilen och sa att dom måste åka akut till sundsvall med henne, för hon behövde opereras, och jag fick inte följa med, eller säga hej då.. men jag får vara med och hämta henne runt 4 iaf =) Hoppas att hon mår bra helt ensam, för Mamma och Pappa fick lämna henne där ett tag!

L
is for the way you Look at me
O is for the Only One i see

V is Verry Verry extra ordinary

E is Even more than any one that you adore

//T.Bylund


Dont' worry!

**Jag vet inte var jag skulle göra utan dig! (L)
Jag vill inte förlora dig, imorn åker vi inte till veterinären du och jag, tar reda på varför du skriker och har ont i magen (jag tror det är ett brock) Du andas jätte tung och hjärtat bankar i hög fart..

Hoppas att du blir bättre, jag kommer inte att lämna din sida förns du mår bättre =)**

Skulle åka till farfar för att fira Kerstin när jag märkte att hon hade ont. skulle pussa på henne innan vi åkte dit så jag plockade upp na' då skrek hon till som hundar brukar göra när det gör ont på dom.. Mamma skulle ringa veterinären för att hon sa dom stängde 18;00, men NÄÄ det gjorde dom int, klockan 17 stängde dom, så imorn ska hon ringa direkt när dom öppnar för att se om vi kan få en tid.

"Dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right.
Singin: dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right!" *Bob Marley - Three little Birds

Jag hoppas verkligen att denna låt stämmer nu oxå ;) hehe



//T.Bylund


Skolan igen då..

Fick skjuss av mamma & pappa idag till skolan, ska käka lunch med dom senare idag :)
Sitter på skolan nu, väntar på Tomas för vi ska ha möte med han, Sandra skulle komma typ tio minuter sen idag.

Fy fan vad trött jag är just nu, känns som att jag kommer somna sittandes på stolen snart, och det är ju inge bra, haha!
Igår fick jag reda på att Pontus är i lumpen och när han är klar med den så ska han söka till utlandstjänst =( Det känns ju inge roligt att han är så långt borta, det kan ju vara farligt där oxå juh :O Man vet aldrig..

Nu kom Tomas =) hörs sen

//T.Bylund

No Brain, No Pain!

Ja då skriver man igen då =)
Har inge vettigare för mig..

Idag har man ju vare i skolan, som sagt.. var ganska roligt att vara tillbaka =)
Roland och jag gick igenom mitt schema, fick rita det i paint så jag skulle kunna komma ihåg, kan ladda upp så får ni se hur slappt det är!! ;) kom bara ihåg att dom det står rest på, får jag vara hemma och "plugga" ;D



Sen när jag kom hem har det vare lite stressigt, vi käkade mat, jag fick gå ut med hundarna direkt efter maten, när jag kom hem så åkta morsan och jag å solade, as skönt vare =) ville bara ligga kvar där i värmen och drömma mig bort, hehe!
 När vi kom hem så tvättade jag kläder som jag ska ha imorn + resten av veckan.
Visade pappa hans grej till hemsidan, han gillade den men det var lite mer att göra på.. oså ska han ha flera saker som ska i princi se likadana ut men lite ändring , men det gå ju fort :P

Ska se på film nu Grease 2 och vänta på tvätten som är klar om typ 57 minuter :)
Tess håller på att göra om min sida, hon är jätte duktig på Photoshop, så det kommer att bli jätte bra, uppskattar verkligen att hon görne för så duktig är inte jag :S =)
 Just ja, en sak till.. jag håller på att ladda ner 10 Thing i Hate about you (10 orsaker att Hata dig) den är as bra btw! ska se den direkt när den är klar!!

// T.Bylund

Så var man i skolan igen då!

Nu sitter jag på skolan, har as tråkigt, internet har inte funkat i vårat klass rum.. Sitter i ett grupprum och ska försöka göra en grej åt pappa hemsida.
Jag kommer inte lyckas dock, men försöka kan man allt göra :P hehe

Mimms och satt jag satt för en stund sedan och pratade om att man måste köpa kläningar till Studenten och lärar middagen, vilket är om 1 månad typ :S fick lite panki då, hehe måste börja söka jobb nu så att man kan börja flytta hemifrån osv =)
Jag längtar till Flisan och jag bor själva. Vi ska först testa och se hur det går för henne att vara ifrån Wilma, om det inte går så får hon flytta hem till mamma och jag får bo alldeles själv :( Så man får hålla tummarna och hoppas på det bästa :P

Ska ladda upp lite bilder som ni får kolla och roa er bäst hur ni vill ;D


 Där är min lilla bebis (L) är hon inte go så säg? :P
Hon har inte lämnat min sida sen jag kom hem från Gävle, fick knappt åka till skolan imorse =)

 Där är Wilma

 Lill Hampus, är han inte gullig, det är Tinas son det dära! =)

 Här är Rickard i bilen på väg hem från Bollnäs, vi hade vare och anglat.. Han började dricka runt 9 på morgonen.. sov i bilen senare på kvällen, på väg hem.. och sendan fortsatte han att dricka, och iväg ut på krogen, haha efter den dan så tro jag inte att han lämnade lägenheten på 3 dar :P (Bella, visa inte Rickard denna bild, han kommer att döda mig ;)  )

Det var allt för mig just nu =)

// T.Bylund


Hej kära dagbok!

brukar man väl börja med?

I Lördags så Döpter Hampus, Tinas son. Vilket jag missade :( men jag ska hälsa på hon när jag blir friskare och ge henne och Hampus en liten present =)
i Söndags åkte jag hem från Gävle, rälsen mellan Gälve och Söderhamn var sönder så alla fick åka buss, det var lite panik och ont om platser.. Men efter mycket om och men så funkade allt =) jag kom hem i tid oxå.

Idag skulle jag till skolan men jag mår inte så bra, vette fan asså vad det är, men allt snurrar och jag får inte i mig någon mat, känner mig illamående bara :S
Jag kom nyss hem från en promenad med Wilma och Flisan, vi gick ner till sjön vid sjukhuset och myste lite vid stenarna, Wilm stod och njöt som fasen, å efter ett tag tog hon ett dopp, men eftersom det är kallt i sjön så fick vi lov att springa hem så hon inte blev sjuk.. Så nu är jag helt slut, man ska ju inteöver anstränga sig när man inte mås bra..
Under tiden Wilma njöt nere vid sjön så var Flisan en fjomp så jag fick stå och bära hon medans vi satt och vänta till Wilma var klar :D haha så jäkla söta dom är!
*Ska ladda upp lite bilder senare på Wilma och Flisan*

Idag är det ju första April, den dan man ska lura folk :D ska hitta på nått att göra mot mamma, hihi

April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill =)

RSS 2.0