30 Jan - 09

Go morron go morron!

Klev upp med tuppen idag, skjuss av Niklas hem till mamma, han kom väll några minuter sent till jobbet..
Syrran och jag åkte till sundsvall, för hon skulle på xtravagansa eller nått sånt heter det väl.. Medans hon var där och pratade med dom så låg jag i en masage stol i typ 40 minuter, fy fan vad skönt, känner mig helt frisk och pigg i ryggen.
Hon kommer att gå ner 20 kilo på 2 månader, så blir hon smal och smärt lagom till sommaren.*vilken babe* Glad för hennes skull.
Jag själv ska väl försöka att gå ner några kilo till sommaren oxå. men men nog om det.

Efter xtravagansa så åkte vi till Birsta och kollade runt där ett tag och fikade. Det var nästan helt tomt på parkeringen. inte äns hälften var fylld,
VART HAR ALLT FOLK TAGIT VÄGEN??!
Marie lämnade in sin telefon oxå så nu ska den bli ny å fin. ska nog lämna in min å.. men det är så skönt att vara utan ett tag, man är så beroende av all teknologi i värden så man blir galen nästan.
Tillbaka till stenåldern för mig i televärden iaf.

Jag har precis ladda ner nya messeger 2009, ganska snygg look dom har gjort, fin fint, har pimpat min. Haha

Men nä, nu ska jag väl gå och laga mat, mamma ropade för en stund sen

//

29 Jan - 09

Då var klockan snar 1 då.. sitter och försöker få tiden att gå.

Igår låg vi i sänga och Niklas hade somnat och jag låg och kollade på NCSI och kände att ögonen höll på att fara ihop, så jag släkte tvn innan jag skulle ha somnat med den på, la ifrån mig dosan och snurrade på mig.
Tro fan inte att man var klar vaken då!! Blev nå otroligt less, och Niklas snarkade och tog upp lite mer än halva sängen. Mer tillslut så somnade man.
*lycklig*
Var dock as trött imorse när Niklas skulle upp till jobbet.

Vi såg på Bolt igår kväll.
AS BRA FILM, BTW!
Blev lite lessen i ögat för jag satt och tänkte på Flisan och på bilder jag fick på henne i söderhamn. Där hon såg så ledsen ut.
Låg och tänkte på det i natt oxå, jag var ju inte hemma och sa hej då till henne, vilket jag just nu tycker är jävligt dumt.

Vill ha tillbaka min älskling, saknar henne nå otroligt mycket, förstår inte hur detta kommer att gå. Men den 19 feb får man ju träffa na.
None


Frågade Niklas igår ifall vi skulle ha Nea i morn vilket han sa Ja till, men ska fråga en gång till idag, tror jag. haha

Sitter just nu och pratar med en efterlängtad mimmi. Trott när hon kommer hem igen på besök då?


men jaja, det räcker väl så här idag..

En ganska dryg men bra låt enligt mig!


//

28 Jan - 09

Jag ringde syrran igår runt 8 tror jag det var, och hon var på fyllan med Maria! På en TISDAG. haha
dom hade öppnat vinet till middagen och tänkte bara ta ett glas, men sen kom dom på att flaskan var ju redan öppnad så då kunder som fortsätta. Så dom åt godis, chips och vin. Lät lite roligt.



I måndags så svarade jag i telefon hos niklas och då vare nån gubbe från HSS och det löd så här:
-Hos Niklas.
-Hej. jag heter sven och ringer från HSS,och söker Niklas Agerbrink, har du pappa inne?
Jag dog nästan..
- Ehm, han är inte min pappa, det är min kille.
-jaha, haha.. har du... osv
det var lite roligt och chockerande.

men men öööh vad tråkigt jag har nu.. vet inte vad jag ska göra.

//

Goder morgon!

Igår så städade jag, gick ganska snabbt och bra.. sitter just nu och hundrar vad jag ska göra idag för att få tiden att gå.
Har legat och dragit mig i sängen i 2 timmar och kollar på tv, har precis fikat och sitter och slurpar kaffe.
Har lite ont i huvet bara, men annars är allt bra. Det är nårga som undrar vad jag vill ha när jag fyller år.. Har kommit fram till detta:

  • En Parfym
  • Nya snowboard skor och skidglasögon.
  • En ny telefon
  • Smycken
  • presentkort på gina, vera och kiks

Bella detta gäller inte dig!! du får inte köpa nå. Räcker med att du kommer upp och firar mig, får man hoppas på! haha

jaja ska väll sätta mig och läsa på körkortet.. i need help, jag fattar nada. Känns som att jag måste gå om svenska eller nått.. =( Går lättare med cd-skiva så man sitter vid datorn. får se hur detta kommer att gå!

//


27 Jan - 09

Fy fan vad Niklas dator är seeeg!!
Vet inte vad som har hänt med den.. tar sån jäkla lång tid att göra en liten grej. men men sånt får man stå ut med.

Igår fick jag ett mejl från hon som har tagit hand om Flisan. =)
Det var jätte roligt att läsa hur hon har det i söderhamn. Fick tre bilder oxå, men hon såg inte riktigt glad ut på en bild.. då blev jag lite lessen i ögat. Saknar min bebis så himla mycket. Men det roliga är att dom kommer upp den 19 februari. så jag får träffa henne igen då, hoppas att Flisan blir glad när hon ser mig (hoppas hon kommer ihåg mig å)

Idag så ska man väl ta och städa huset riktigt, Toa, damsuga, torka rent och golvet. wow jag "längtar", men tyvärr så har jag inget annat att göra, det är en väldigt bra sysselsättning. haha
ska ta och duscha efter städningen och sätta mig och glo på tv tills niklas kommer hem igen, + att jag ska ta och läsa så man klarar körkortet oxå.. skulle sitta fint nu att ha det.
 aja höres nå

*btw, min telefon funkar inte, går inte att svara eller läsa sms går att prata i den ibland så testa ring om det är nå*

//

26 Jan - 09

Grattis Madde på din födelsedag!!!



Vi ska till helen och ammis ikväll för att gratta madelene, fika tårta och go saker, *mumms*
Det vart ju utgång i lördags, vilket sög.. var roligt ett tag, men om jag hade fått gjort om allt, så hade jag vare hemma i soffan med godis, en film och bara mysa!
menmen gjort är gjort.

ska gå in på media markt och kolla på en telefon eller nått annat man kan köpa för present kortet jag fick i julklapp.

//

Lördag Lördag Lördag Lördag!

Ja som sagt det är lördag idag, är helt slö idag, kommer inte att bli nån utgång iallafall..
Känner att jag inte har nån ork eller nåe pengar till de.

Försökte laga min telefon imorse, men det gick inte så bra, la bara knapparna till rätta, sen håller den på att cpa sig fortfarande, men man kan ringa och smsa iallafall vilket är bra. =)

//

23 jan - 09

Klev upp med tuppen idag..

har vare hur pigg som hellst idag, känns skönt för att hela veckan som vare har jag vare helt slö och död.
Igår så åt niklas å jag pizza hos Leif och Gunnel, när vi var på väg till bilen så stannade vi för att leka med vovven, och niklas slängde ner mig i snö drivan så att min telefon åkte ur fickan. Vilket jag inte märkte vid det tillfället. efter en stund så ringde Daniel och  sa att hunden hade tagit den och gått in. så nu är min telefon sönder biten.. + att det kommer inte att kunna gå på försäkringen, så jag kommer att vara telefonlös ganska länge nu


Vi ska äta tacos idag hos mamma, oohgud vad gott det kommer att bli =D
sen blit det väl hem till älsklingen och mysa vid tvn.

//

22 jan - 09

Ja då ska man väl Gratta sin farbror Stefan som fyller år idag.
*Ja må han leva ut i hundra år*


Sitter och finula på varför det ligger ved i korgen? Det var tomt igår när vi gick och la oss, sen har jag inge minne av att den har fyllts på.. det är ngen som har vare här som jag kan ha hört, men jag har legat i koma när jag somna efter att niklas åkte till jobbet.

Sitter och snackar med Dallas på msn om utgång på Lördag, känns som att man inte har vare ut på krogen på år & dar.. Kommer bli roligt.
Älsklingen skulle ut i Timrå med pistolskytte klubben, skulle äta gott och ta några öl. Igår velade han om han skulle åka eller inte.. för han vet inte hur han ska ordna med skjuss osånt.Känns nästan som att man ska tivinga dit han, kan ju vara trevligt och komma ut lite med nya folk oså.

Aja ska väl klä på mig och försöka hitta på nå.

//

...

Nu har Niklas kommit hem från jobbet, vi har precis äte och pratat lite.. Just nu är han ute och skottar.(med sin kära traktor)
Fy fan vad snö det har kommit, han var ju ute igår en stund innan han for iväg och nu äre lika mycket.


JAG VILL HA SOMMAR & SOLSKEN

aja nu äre iallafall tv som gäller tills älsk kommer in för då ska jag mysa med han =)

//

21 jan - 09

Ja då sitter man här ute hos Niklas, han är på jobbet kommer hem ikväll =)

Mamma var på besök här idag och tog med sig fika, var gotti. Kan inte sluta tänka på socker och godis äter fan hela tiden, och ändå går jag ner i vikt.. lite underligt tycker man ju, det ska väl vara tvärt om?

men men, Nea kanske ska sova här i helgen ifall hon inte blir tjurig. ska bli roligt tycker jag, vi ska vara ute och göra snö gubbe av den sista snön som kom igår får man ju hoppas.

iallafall har jag sökt jobb idag (eller mamma gjorde det åt mig) duktig som hon är!
ska gå och tvätta sängkläder och byta ut dom andra, sen ska jag väl göra rent i handfaten och spegeln på toa. om jag orkar så ska man väl sätta sig och läsa så man får körkortet snart.

None
Saknar min Älskling! ♥

//

ååh!!

Gud vad jag har tråkigt!!!
Jag håller snart på att börja klättra på väggarna, Ligger just nu i sängen och ser på MTV, tänkte att jag ska gå och ladda ner OTH. Har missat nå avsnitt där.
Vaknade runt 10 imorse och håller på att somna fortfarande, orkar inte vara hemma längre, vill ha jobb så att man kan börja få iordning på livet så man kan köpa vad man vill och resa bort.

Tänkte att jag ska passa på att ladda ner några låtar så att man kan bränna en skiva sen. Är less på dom Niklas har i bilen. haha

Mimmi har åkte till Ume för nån vecka sen.. är glad för henne =) men saknar henne dock!

Om jag får behålla pengarna jag får från Flisan tänkte jag att jag ska åka till Bella i någon dag, känner att jag inte har sett henne på evigheter och vill komma bort ett tag, vila upp sig, låter konstigt för det ända jag gör är ju att slappa.

//

Lugnt

japp, då ligger man i sängen och är heeelt slut körd!

Den första lugnt stunden på hela dagen, känns skönt.
Ligger i sängen och tar det lugnt i väntan på maten, som är om 20 min typ, ska sluta ögonen och lyssna på mtv tills dess =)

//

hallå där

Idag finge man kliva upp rint 6 då och åka med Niklas in till stan, Har varit fullt sjå idag.

Kom hem och mös med Flisan, var på väg upp till soffan med henne för lite mys innan allt städ & flytt skulle ske.
Hittar pappa på golvet och torkar kiss (utan strumpor för han klev idet)
Satte mig i soffan med hunden då och pappa är på väg in till Sandra och Marcus för att väcka dom. Men först tar han på sig sina sockar. Innan han hinner till tröskeln så kliver han i kiss igen och jag fick mig en liten utskällning för att jag inte hade gått ut med hunden igår, men som sagt jag hade inte vare hemma på hela dagen, så då började han gnälla lite på morsan.. oxå undrade han ifall han vågade ta på sig sitt tredje par, vilket han gjorde till slut.

aja, Har iaf städat ut mitt gamla rum så nu äre fint och så flyttade jag upp Sandra säng ska bara lägga dit madrassen senare om jag orkar, känner att jag är i behov av kaffe innan jag somnar.
Mamma ligger på soffan och är jätte dålig så jag har fått vare med Nea hela tiden och Marcus ligger på andra soffan och är lite sjuk.

Nä ska man gå och göra ett ryck så är allt klart sen. Känns skönt.


Kommer att sakna dig nå otroligt!!!!

xoxo //

vad ska man säga..

Sitter man här för andra gången idag, har inte gjort så mycket idag.

Stannade kvar hos Niklas när han åkte till jobbe, han brukar skjussa hem mig till mamma istället. Orkade bara inte kliva upp runt 6 idag..

Jag har städat och tvättat, blev precis klar. Väntar på torktummlaren nu bara så är allt klart sen så man kan slappa. Haha
Niklas ringde för en stund sen och undra vad jag gjorde, stod och platta håret precis då.
 *Nu ska jag göra mig vacker* =]

Han skulle köpa med sig nå mat sen när han sluta, är lite hungrig nu ja... men men man får vänta inte långt kvar nu e.
ska bädda sängen om en stund, har målat naglarna precis. Och sängkläderna har inte torkat riktigt än heller.. jäkla torktummlare!!

På fredag ringer tanten om Flisan, längtar dock inte. Men jag vet att hon kommer att få det bra med henne.


Har dock fastnat för denna låt.. tycker den är bra ja =)



//

mitt liv har börjat!

Sitter hos Niklas och tvättar sängkläderna så det blir mysigt sen =)

Satt nyss och läste syrrans blogg
Mariebylund.blogg.se och läste att hon ska gå klart skolan sen flytta till stockholm så hennes liv kan börja, å då tänkte jag, men livet har redan börjar vi är i det redan! Jag fick värsta paniken för dom som känner mig vet att jag absolut inte vill bo kvar i härnösand hela mitt liv. Kan tänka mig flytta tillbaka senare om några år. Kom att tänka på att jag kommer bli fast här, för Niklas vill inte flytta och jag vill inte lämna en sån underbar kille som han.
Mitt liv har redan börjat!
Panik!!!

+ att jag kom att tänka på alla dom hära filmerna när man får se dom töntiga tjejerna, populära tjerer och killar .
dom töntiga flyttar iväg och blir något, dom populära stannar kvar med sin "High School" kille och blir på smällen och är fortfarande tillsammans men har dock inget bra liv.

(ska dock inte bli jag, jag ska ha ett bra liv)
Kan ju åka till Bella ibland och vila upp mig. haha saknar henne nu. vill träffa min go gumma.

aja ska gå och städa lite nu.
skriver mer sen.

//

...

Ja då sitter man här vid datorn, har inget att göra.
Väntar på att sockerkakan ska blir klar, blev så jäkla sugen på att baka när mamma satt i telefon och inte kunde hindra mig. (moahaha)

Vaknade i morse av väckar klockan, trött som satan. Niklas hade vare vaken sen 3 typ sa han och sove lite som vaknat och somna om, osv. Han frågade om jag skulle stanna kvar, men nej jag åkte till morsan för att jag ska flytta sandras run till mitt, mitt rum till marcus, marcus rum till Maries gamla rum, där mamma och pappa sover nu och dom tvån ska ner till sandras rum.. fattar inte hur det kommer att gå, sen efter det så ska Jag göra om gamla köket till ett sovrum som Nea kanske ska ha när hon blir lite större och kan sova själv.
Tror nog att jag ska stanna hos Niklas imorn och sova ut lite, städa ska jag göra när han är borta och laga mat innan han kommer hem från jobbet =) Efter det så sticker han iväg igen, ska på nån jägar möte han har börjat på innan jul. Kommer att få vara ensam hela kvällen, kanske ringer och frågar ifall syrran vill vara med mig en stund där ute i skogen. haha

Fick ett samtal av gubben idag och undrade ifall jag hade pengar på mig, för han hade glömt allt hemma, han skulle köpa matlåda och snus. Själv klart så fick han ju det =) snäll som man är.

Jag gjorde så Flisan "dansade" och gud vad hon gäspade under hela låten så nu ligger hon i dickvagnen bredvid mig och sover, i väntan på sockerkakan.
Jag la ut henne på Blocket i helgen, har fått 17 svar på alla som ville ha henne. Det känns jätte skönt, men ändå såå tungt i hjärtat på att jag måste lämna bort henne..
Jag hade bara lagt ut min email, så dom som ville kunde skriva. Men ändå så i Lördags så vare nån som hade letet upp mitt nummer på eniro för att höra efter, det tyckte jag var jätte bra att man kan anstränga sig så för en hund. Vi pratade en stund och till slut efter mycket läsande på mejlen, så ringde jag upp tanten igen och sa att hon kunde komma och kolla på Flisan till helgen, hon har en son här i Härnta som hon skulle hälsa på.(tror hon bode i söderhamn eller nå sånt)  Det bästa är att hon sa att jag kunde få träffa Flisan när hon kommer upp eller om jag åkte söderut nån gång =) Var ju hur gulligt som hellst.

Nu har Älsklingen lagt sig till rätta i dockvagnen, hon är så himla go!! Älskar na jätte mycket.

jaja ska väl ta och kolla hur kakan blir.. har legat alldeles för länge i ugnen nu. Blir säkert bra =)

PUSSPUSS
//T.ßylund ♥

.....

Har inget bättre för mig..


33 frågor om 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag och pappa hoppa fallskärm


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Japps the one and only. (stolt) haha


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja några stycken

4. Dog någon som stod dig nära?
 Ja, fast jag kände inte dom


5. Vilka länder besökte du?
Inga.. ska bli ändring på det


6. Är det något du saknar med år 2008 som du vill ha år 2009?!

Jobb??

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

Fallskärms dagen och den 26 oktober tror jag det var..

8. Vad var din största framgång 2008?
vadå för framgång??

9. Största misstaget?

inte hänt nå misstag i år


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Åkte på magsjuka och gamla skador..

11. Bästa köpet?

vilka jäkla frågor.. inte kommer jag ihåg det?
 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
snus och kläder, vilken är den största utgiften varje år


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Träffade Niklas


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Katy Perry- I Kissed A Girl.  Hot 'n cold
it's Britny Bitch osv..


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Definetivt mycket gladare.


16. Vad önskar du att du gjort mer?

Jobba, men det finns inga!!
ut och röra på mig


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
latat mig


18. Hur tillbringade du julen?

lilla julafton med Niklas mor och familj, sen stora så var jag hemma med fam. 


19. Blev du kär i år?

I Niklas, synd bara att det var så sent på året..

20. Hur många one night stands?
Några stycken bara.


21. Favoritprogram på TV?

OTH, Desperata Hemma Fruar och Grey's Anatomi

 

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nä hatar lika mycket fortfarande.


23. Bästa boken du läste i år?

Jag läser inte böcker.


24. Största musikaliska upptäckten?

Hairspray
 

25. Något du önskade dig och fick?

en digitalkamera av min käraste
 

26. Något du önskade dig och inte fick?

Ja,

27. Årets bästa film?

Yes man.
Big Stan.
Transporter 3 och några fler

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag firade med nära och kära.


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det är det väl alltid, har rablat upp några på dom andra frågorna t ex.


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

ehm, va?

31. Vad fick dig att må bra?
Mycket.


32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Finns ett antal.

33. Vem saknade du?
Jessica


RSS 2.0