....

orkar aldrig skriva nån jäkla rubrik, blir bara punkterna ;D haha

Blir Bio för hela slanten ikväll då, ska gå med morsan och se Patrik 1,5 ska tydligen vara hur bra som helst, men vi får välla se =) sticker om typ 10 minuter, tänkte bara slänga in detta..

Satt imorse till frukosten och läste en Klick tidning, som syrran har köpt och tagit med. (jag hatar egentligen sånna tidningar, finns inge vettigt i dom typ) Dom trackar ju ner hela tin på kändisar och hur dom ser ut, Kirsten Dunns eller hur det stavas, hade inge smink på sig, och jag blev ju nästan tokig på vad som sa..!!! Jag går ju utan smink nästan hela dagarna ifall man inte ska åka iväg på nått speciellt. fattar inte det ja, enligt tidningar måste kändisar heeela jävla tin se bra ut, annars skriver dom nå skit. blir så jäkla irreterad på sånt, det finns väl vättigare saker att skriva om!!


jaja BIO BIO BIO BIO BIO; ska vara glad nu :D haha

höres eller synes snart.
*Mimmi jag längtar, vi måste planera Halloween å*

//T.ßylund ♥

...

Mår bättre idag.. Tack och lov!

Man har ju en snäll pappa, som sa att jag fick ta ledigt kela vecka för att krya på mig :) så jag är leeeedig imorn å, även att jag måsr bra, men inte direkt heeelt frisk.. *buhu till mig* =) hehe

nämen serriöst, Imorn så ska mamma och jag gå på bio och se "Patrik 1,5" verkar helt underart bra. en skön fredag kommer det att bli (får man hoppas)

Lördag så ska mamma, jag och Mattias åka till Birsta och shoppa lite till han (jag skulle få en ny pojkvän som förra året) haha ett litet skämt som vi 3 har dvs.. Jag vill oxå handla kläder på måndag, men det kommer sällan inte att hända, för jag har som olyckligtvis inga pengar, får det den 25;e. hmm, vad ska jag göra i birsta utan pegnar?
Svar: - Man har väl en mor med sig :D haha får hoppas efter efter en tröja som jag vill ha, går på 400:- en tjocktröja as fin ären :D
osså på Måndag ska vi fira Sandra min lillsyrra som fyller 8 år. Jag har köpt ett par örhängen med magnet för hon vill ha de, fast vågar inte ta hål dock, så nu kan hon ha örhängen ifall, är man inte smart och snäll så säg (A)
(Ego)
+ att mitt ex, Axel skulle komma och Gratta henne, det var snällt av han tycker jag. =)

menmen ska gå tillbacka till att nörda mig igen och spela på King.com är AS roligt, har suttit i två dar och spelat emot axel (ja det är samma kille) vi har suttit ifrån 2 - sena natten och bara spelat och skrattat :D låter sjukt, men så äre, vi har blevit väldigt goda vänner, vilket är skönt för förut så bråkade vi JÄMT, men vi hade våra fina och härliga stunder som alla par har.

jaja sluta läs och skaffa ett liv:D haha

//T. ßylund ♥





P.S kan dock inte förstå hur vissa människor kan leva på att skriva Bloggar hela dagen.. vilket underbart jobb! D.S

Puss!

Det-Var-Ju-Typiskt..!

Jaha, som sagt.. det var ju typiskt..
Förra veckan jobbade jag bara på måndagen oså
blev jag lite förskyld och sjuk.. senvar jag hemma resten av den veckan..
Nu jobbade jag igår (Måndag) och nu idag mår jag inte så bra heller, låg vaken hela
natten för jag kunde inte andas, var så täppt i näsan och ont i hela kroppen.
Mamma köpte en spray åt mig idag så man kan andas bättre nu iaf, hehe
Ska jobba resten av veckan iaf, för jag vill köpa kläder osånt, så I Need MONEY!! :D :D


Sitter och planera en sak med mimmi just nu iaf, ska fortsätta med det. hörs!

// T.ßylund ♥

.

Helgen vart jäkligt rolig, Kommer dock inte ihåg vad jag gjorde på fredagen..! Do'H
I Lördags så fyllde lilla tjejtjusaren Mattias 15 år. (min kusin)
var där käkade tårta osånt gott som Helen hade gjort tror jag ^^
Pappa, sandra och Marcus skulle åka upp till stugan, i solle - Helgum, typ 30 minuter efter dom åkte så fick marie och jag as tråkigt, så vi stack iväg dit å, Farmor bjöd på middag, fick en Nubbe till middagen , haha var riktigt mysigt. Kita har fått små valpar, och det är tre st som dom inte kan få bort, vilket är knäppt, för dom är så otroligt söta!
efter de så hörde jag av mig till AnnaPanna, och frågade ifall vi skulle ut, hon sa självklart ja :P
menmen, vet inte med hin, men jag hade iallafalla jäkligt roligt. måste göras om.


Sitter just nu på jobbet, ska försöka jobba lite vilket inte går så bra.
Klev upp 6 minuter över 6 var as drygt.. åkte till pappas kontor, och höll på att somna i 2 timmar, sen tvingade jag i mig lite kaffe, så jäkla äckligt, men kan stå ut med smaken när det verkligen behövs! :P haha

Har verkligen inte alls nån lust att sitta här, är själv för ögonblicket, kommer troligen vara det hela dan igen, så jag kommer bli sittandes här heeelt själv, utan att ha nån å prata med :O dan kommer att gå väldigt trögt, segt och väldigt lugnt. men men pengar är väl pengar ;D

*har slutat med snus nu å, så det här kommer inte vara min vecka/veckor.
Har märkt nu att nästan allt går åt skogen när jag ska göra nått :P hehe*

Sitter på och fundera ifall man ska ringa Bellis, men vill inte störa henne, + att jag lämnade min mobil hemma på bänken. Det är sånt man får ta du.
 Mimmi ska komma till mig nu snart nån helg, när jag fått ut mina kära pengar, då ska det bli festi festi!

Aja, nu MÅSTE jag verkligen jobba, har suttit i typ 1 timme och inte kommit nån vart, han kommer att döda mig!! ;O

*AHA! Her vart man avsneppad*


Ick

Just nu ligger jag J*vligt oskönt i sängen och kollar på världens tråkigaste film *The Island.

Hela veckan har vare jätte bra, mamma och jag har inte bråkat, fören idag, men det var ju så klart om min hund igen..
men men det gick över, fast hon kommer att dö eller iallafall försvinna ifrån mig!

Igår kväll fick jag reda på att Han (inga namn) har skaffat en flickvän för nån dag sen bara, även ville han att jag skulle komma till han för han hade huset för sig själv.
Belv as deppad och sur då av flickväns delen dvs. - Jag fattar inte vad det är med killar asså, kan typ strya varenda jäklel ;D hehe,

oså vaje gång innan jag ska skriva på min lilla blogg så har jag mycket att säga, men när jag väl är inloggad så är det heeellt blankt i skallen på mig ;S

-One, two, three, four. I Declare a Thumb war!
- Five, six, seven, eight. I Use This Hand to Masturbate!
-Ick




Länge sen.. ;S

Min blogg har cpat sig, så jag har inte kommit in på ett jäkligt bra tag.. som du säkert har märkt.

Vet inte riktigt var som har hänt sen sist, har börjat jobba åt pappa lite med saker han inte har hunnit med på nått år. ;D  hehe
Flisan och jag åkte till Gävle för nån vecka sen, till Bella och lilla katten Anki.Flisan var jätte duktig i en lägenhet, så nu längtar jag till hon & jag flyttar härifrån!
...Låt se, vad har hänt mer sen dess?
arbetslöshet i några månader, sola, badat mest hela sommaren. Vilket var svin skönt ;D
Jag var på Sundsvalls gatufest 1 dag, missade Gävles City fest, vilket jag hade längtar till.. men det är ju där varje år :)

Pappa och jag har hoppat fallskärm, vilket var en underbar känsla som man inte äns kan förklara, vill bara göra det igen och igen. Fundera på att göra det nästa år, hehe men nu räcker det för mig, för den här gången iaf, det blev en snabb berättelse av min sommar =)

Och jag är brunette nu, skulle bara tillägga de.

/T.Bylund

*Vill bara ha dig*

RSS 2.0