28 Maj - 09 Igen

Uppdatering:  Förra veckan - Nu

Torsdag:
Niklas och jag björ Syrran och hennes kille och Magnus på grillning, var jätte trevligt, det var ju första gången man träffade han. Satt ute i solen och stekte i den underbara värmen, som inte höll i sig så länge..
Fredag: Tacos hos mamma, med familjen där + marie och Jonas igen, Var lika trevligt och gott, skulle kunna äta ihjäl mig på tacos och vitlökssås till, *smaskens*
Faen nu blev man sugen på det å..
Lördag: Niklas åkte iväg och körde Kross med Magnus, efter så blev det Grillning hos mamma och pappa, samma folk där + mormor.
Efter maten kom Magnus dit och hämtade Niklas, för dom skulle på en Bil träff, men ingen "bil träff", fattade inte vad det betydde, men men
Syrran och jag stack på fest Anna, Maria tommy och några fler var där. Jonas åkte med Biffen till en fest.
Gick på korgen, träffade en massa folk. Vad jätte roligt många kändisar ute den kvällen.
Niklas och Magnus gick på krogen sen oxå. Såg inte röken av han.
Söndag: Bakis som fan var man. Niklas kom och skulle äta hos mamma å pappa, marie å jonas kom oxå, Blev köttfärsås. Inge mer att säga om den dagen.
Måndag: Hände inget,
Tisdag: Mamma hämtade mig hemma, och vi åkte till Birsta. var där från 10 - halv 3 Hon satt och fikade med Mallan, en gammal kompis, medans Nea och jag shoppade. Sen blev det bara mer och mer fika
Kom hem, gick till stan skulle till Arbetslivs resursvid 3. Var där till 4. Niklas hämtade mig på stan åkte till Big Boy och käkade.
Onsdag: Hände inget under dagen. Karln kom hem och käkade, sen åkte vi till hans farmor som fyllde år. fikade, hjälpte daniel att flytta. As fin lägenhet hade han iaf.
Tordag: Och då var vi framme till idag. och det har inte hänt ett ända skit.

Måste söka jobb nu så inte tanten på ALR blir sur på mig, så det ska man väl ta och göra på lördag..

Det var allt för mig denna månad. ; o )
//


28 Maj - 09

Hej och Välkommen till mitt Liv suger just nu.

Det kanske är på tiden att man skriver nånting här, många som klagar att sist man skrev var väl i.....*tänker*...April, vill jag säga men är osäker.

Det känns så drygt att sätta sig ner och skriva när det inte händer nånting i sitt liv. Vill ju inte babbla på om ingenting.

menmen det var väl allt jag hade att säga!


*Mitt liv suger* //

http://twitter.com/ThereseBylund

RSS 2.0