27 Mars - 09

Var ett tag sen jag var här och skrev, behövs ju inte skrivas nånting om det inte händer nått i livet just nu..
var på arbetsförmedlingen i tisdags, vilket sög, hade migrän, menand man satt där och hon berätta att man inte får pengarna förens nästa vecka.. jag skulle ju egentligen ha fått mina nu, menmen. Blev lite pist, men sån tur är han man ju en underbar kille som skämmer bort en lite. hehe

Vi skulle ha äte middag hos mamma och pappa idag, tacos, har längtat efter det hela veckan. men han ligger och har feber + att mamma var jätte trätt och helt slut, så jag vet inte vad vi ska äta idag.. hoppas att han köper med sig tacos grejer, skulle bli överlycklig. Men han skulle nog glömma gräddfilen, det godaste och viktigaste enligt mig då.

I helgen händer ingenting, Niklas har börjat att bygga hos mamma sin, så vi var där igår, och ska dit imorn igen.
Har lovat Sandra att jag ska klippa lugg på na, vilket kommer att gå åt helvete på ren svenska. haha, Lugg är det lättaste man kan klippa på sig själv oxå. Men vi får se hur det går!

Älskling kommer hem om typ 45 minuter, har så jäkla tråkigt. Ju tidigare man kliver upp på dan, ju längre blir den och ju längre måste jag sitta här ensam, men man försöker ju vakna en normal tid så man inte är trött sen.
så här brukar min dag se ut:
- vaknar halv 9
- ligger i sängen och kollar på tv till 11
- klär på mig och fixar mig till 12
- frukost
- myser med ludde lite då och då under dagen i väntan på att det ska hända nått eller tills niklas kommer hem.
Känns som att man inte har nått liv.
 Ska försöka att hälsa på Bella när jag får pengar oxå. Så man inte dör av uttråkning.

None

//


grattis på födelsedagen bella, gumman!

Idag fyller Bella år, önskar att hon får en bra dag, men en massa tårta och fina presenter.

Ja nu sitter man här igen, Älsklingen är väl snart hemma får man hoppas på. Är ganska less på att vara ensamen.
Har inte något bättre för mig än att sitta och skriva. Bättra än att prata med sig själv, vilket jag har börjat gjort.. ganska läskigt. Inte mycket som har hänt sen i morse, tagit disken, plattat håret, sminka mig, bädda sängen och kollat på tv.
En typisk dag i mitt liv. Imorn ska jag övningsköra, ska ringa pappa ikväll och höra med han. Tror att Niklas ska jobba hos mamma sin då. Kan jag passa på att köra lite.
Han ringde Miamipool igår och då skulle allt som har med poolen att göra, kosta ungefär 80. Niklas fick brotom att jobba och tjäna pengar för att kunna börja bygga sin lilla pool på 8*4m.

jaja, ska väl ta och hitta på nått, tv kanske.. that's 70's börjar ju nu,

pusspuss

//


18 Mars - 09

Igår kväll fick man reda på att Leif fyller år idag, känns inte så roligt när man inte har fått nå tid på sig att köpa nånting.
Med tanke på att dom köpte en åt mig..

Just nu så sitter och gör absolut ingenting. Måste platta ner håret, det står åt alla håll och kanter. + att Ludde och jag tappar jätte mycket hår, tror vi håller på att byta tills sommaren. Känns lite hemskt. haha
Ska kolla ifall det går att lägga in nån bild här, har inte funkat så bra tidigare.. men får se hur det går.

Dom ser så söta ut! Niklas är lite mogontrött.


//

17 Mars - 09

ja idag är det tisdag. Kvällens tv tittande ser ut så här (om Niklas tillåter)
20.00 Rosing
21.00 Desperata hemmafruar
22.00 Christine


Sitter och trökar vid datorn, sitter typ bara och tomglor och msnar. Har mjukisbyxor och gårdagens mascara på mig. Kliar som fan i ögonen. Ska damsuga och hoppa in i duschen senare.

Pontus undrar ifall jag vill köpa snus billigt, han har sina funderingar på ifall lilla tjosken baka dom själv.. så jag tror nog inte ifall att jag ska köpa, men när man inte har nå pengar så känner man suget på att göra det. Men man vet ju aldrig hur och vad det är för skumt i det..
Jag firade ju min 20års dag i lördags, blev dricka och utgång. Bella och Rickard kom upp, vart jag jätte glad över. Fick jätte fina kläder utav dom från Cubus.
Niklas och jag var upp till Marie igår, och hon ville oxå köpa nånting åt mig för att jag har fyllt år, men jag sa att det behövdes inte. Är inte så förtjust i att folk ska köpa grejer åt mig. Har nog aldrig varit det heller om jag tänker efter.
Marie sa igår att det var synd att jag inte hade nå kökort, för dom ville att hon skulle ha fiket öppet i sommar och då skulle jag kunna får stå där. Var jätte snällt att hon tänkte på mig =)
Idag har jag kollar på ams runt om i sverige ifall det finns nå jobb. Hittade 2st i sthlm som förskolelärare, men vet inte ifall jag vill flytta dit själv.
Ett jäkla dilemma!! Finns ju inte nått jobb i denna lilla skit stad. Är lagomt less på att inte göra nånting på dagarna och inte ha några pengar alls.
Sitter och funderar på ifall man skulle ta en tripp med tåget till Bella när man får sina pengar, bara få komma bort  till någon man gillar och hittar på nånting.

//

13 Mars

Idag ska kusinen Robert köra upp, hoppas att det går bra. Det är ju Fredag den 13 igen.. men man håller ju tummarna för han =)

Just nu håller jag på att tvätta upp berget av kläder som är i tvättstugan efter söndagens rökinsident.. Men det går bra, luktar fortfarande lite rök i huset. Även fast vi har gjort allt, fattar inte vart lukten har satt sig någon stans, funderar nästan på väggarna men men vad kan man göra. Niklas skulle ringa till försäkringskassan och prata med dom tror jag.

Om 4 timmar kommer älsklingen hem, osså är det helg, skönt att få vila.
Imorn äre fest, jag ska ha min 20års fest. Bella och Rickard kommer upp, ska bli skojj, har ju inte sett dom på ett tag nu, det var synd att Stefan inte kunde komma..
Om alla kommer som jag har bjudit så blir det väl runt 16 pers, men det tror jag inte.

Nu kom Ludde och ville mysa oxå. Söt kissen!!

ska dra och mysa med han nu



//

10 Mars - 09

Känns lite hopplöst att hitta på nått idag. Vaknade ganska sent.. Ska väl slänga in gardinerna i tvättmaskin, märkte igår att det var dom som luktade mest.
Ska fråga ifall Niklas kan hjälpa till att städa ikväll oså, men tror nog han skulle till skyttebanan runt 7.
*håller tummarna*
Snöar lite gran...ganska mycket nu, JAG VILL HA SOMMAR & SOL!!  är det så mycket att begära?! Är ju bara kallt och slask. Orkar inte med mer snö, det har gått för lång tid nu, så det känns att vi aldrig kommer få nån sommar, som det ser ut nu. Nä nu äre...

......Städ dax!

 En liten bild på den jobbiga snorungen å. =)
Har börjat föredra Sandra nu efter att Nea kommit in i familjen.

//


9 Mars - 09

Ja nu sitter man här som en 20 åring, är ingen tonåring längre. Haha
Känns skönt det. Nu har man lämnat tonåren bakom sig.

Fick en massa presentkort - köpte en skinjacka idag för dom.
har väl 200 kr kvar. Räcker till någon fin tröja oxå.
Tröja eller ska väl säga skjorta av mamma & pappa.
Pengar av farfar & Kerstin
Vanta - tjocksockar av farmor och farfar

Sen vare inte så mycket mer.
Håller på att städa nu efter gårdagens insident..
Niklas skulle elda innan vi får, men det tog sig aldrig så han orkade inte bry sig, vi for hem till mamma och pappa å fikade ganska mycket.
På kvällen så stack vi hem, öppnade dörren och dör var det en tjock vägg med rök!!!
då hade veden legat och glöd och inte blevit någon eld, så det for inte upp via skorsten utan blev bara rök och pyste ut in i huset..

Jag har tagit ner alla gardiner och håller på att vädra dom, medans man torkar och tvättar det mesta i huset.
Niklas kan som vanligt inte hjälpa till för han är på jägarexamen och har ett prov, vet inte ifall det är ett prov inför provet eller nått sånt. Hoppas att det går bra för han.

ska fortsätta städa nu

*Om du tycker att du nått botten, så keep on trying, du kan inte ta dig nån stans förutom upp*

//

....


7 Mars - 09

Skönt med lördag idag, Niklas behöver inte sticka iväg tidigt på morgonen så man blir själv under en hel dag..
Kunde inte sova igår, jag somnade väl runt 2-3 tiden, och den andre trevlige typen somnade väl 11 - 12.. Snacka om att jag hade tråkigt när jag låg vaken där alldeles själv i flera timmar. Ludde skrek och mjauade hela tiden, as jobbigt.
Men tillslut så somnade man ju, var lagomt trött imorse när man klev upp kl 9... Ulf ringde som vanligt och försökte väcka oss.. allting verkar vara emot en.

Menmen, får hoppas att det blir en bättre dag senare, niklas är och hämtar snöslungan hos pappa sin, och jag har inget att göra. Kanske ska övningsköra med pappa, blev inget igår - han skulle ringa senare när han hade tid.
Jag har ju typ bara 3 månader på mig att ta körkortet sen är det kört!!!
Känner ganska mycket press på mig just nu, vilket jag inte gillar. men that's life.


*JAG FYLLER ÅR IMORGON!!*
Känns inte som det just nu, känns som att det är som vilken dag som helst. Är ju bara en siffra som ändras i livet.
Ska bli gott med gosaker att sitta och snaska med, mamma och jag köpte jätte goda kex och ostar igår. Längar tills man får trycka i sig några sånna och tårta i massor! haha

//


6 Mars - 09

FREDAG!!

Pratar med MIN Bella just nu, saknar henne. Men man får ju träffa henne nästa helg iaf
Skönt med fredag idag, behöver inte göra nånting.. nästan iallafall.
Mamma och jag ska ju gå och äta kinamat ikväll, men först ska vi kolla på kex och ost grejer tills på söndag istället för kakor, så det kommer bli kex, prinsesstårta och en smörgåstårta. MUMS så gott, kommer att äta tills jag spricker.

Menmen orka inte skriva nå mer, kommer inte på nått heller.

hade
//

då vare kväll då..

är helt slut just nu, har typ bara städat idag..
Gjorde pannkaka och sölade lite, så jag fick börja om att städa efter åt och ta disken.
Har precis bäddat sängen å bett Niklas att lägga in kläderna i garderoben, vilket han inte har gjort så jag får väll göra det snart då..

Imorn så kanske pappa och jag ska övningsköra och sen på kvällen så ska mamma och jag käka på kina, snacka om att det kommer bli gotti :D men men får se hur det bli, mamma var lite knösvag idag när jag pratade med henne..
Ska gå till tvn nu och kolla å mysa med älsklingen.


Love this!!! hittade ingen med videon till.. men det funkar iaf



//

5 Mars - 09

Igår kom familjen hem och mamma gillade inte färgen som hon hade sett ut, gud vad hon klagade på allt, blev så jäkla less. Man kommer in genom dörren och möts av klagomål, var inte så roligt, när man försökte vara snäll och duktig..
Var på ams oxå, fick en massa papper och mötte gruppen som man ska jobba med här framöver. Verkade vara ett trevligt gäng. Skulle ha vare där idag oxå och mött några om jobb, men jag pallade inte åka in till stan i morse. Dom brukar ju ha det där varje tisdag och torsdag, så jag sticker dit på tisdag istället.
Mamma och Robert fyllde år igår, blev ingen tårta för dom var ju inte hemma,farmor hade bakat en åt henne ist, men mamma  fick en present av pappa, en jätte snygg sterio som hon ska ha i köket.

Idag så har dagen inte vare så roligt.-. än så länge ialla fall, har inte gjort typ någonting. Ska sätta igång att städa snart och byta i sängen. Det är väl hur min dag ser ut, ska göra pannkaka idag oxå åt Niklas när han kommer hem med sylt och grejer. Menmen om 2 timmar kommer Niklas hem, så jag ska väl sätta igång att skynda mig att städa så det blir fint här. Måste ut och hämta ved oxå.



**PÅ SÖNDAG FYLLER JAG 20ÅR!!!**

//

3 Mars - 09

Jag uppdaterar nu då!

Sitter och pratar med Mimmi på msn och lyssnar på Radio Guld, hörde att han skulle köra en låt, Lady gaga, men den är ju inte gammal, när dom började spela så var det Queen - Radio gaga, haha, snacka om att höra fel, men låter ju ganska likt.
Tror att jag håller på att bli störd, har märkt att jag kan sitta och prata med mig själv, eller så pratar jag med Ludde. Finns ju ingen här omkring man kan snacka med.

Blev utgång i Lördags, Niklas kom på det runt 6-7 kanske osså for vi till Magnus runt 8. Kl 9 kom Daniel med öl. Menmen inge fel med det, fick en rejäl fylla iallafall.
Var as trött på Söndagen, vi vaknade väl 9 men jag gick å la mig ett tag runt 12 och blev väckt halv 2. Då åkte vi till Marie och Arne å hälsade på. Runt 5 så åkte vi till Höga Kusten restaurang på middag, var jätte fint, mysigt och gott!
Det var, Marie, Arne, Daniel och Sandra, deras mormor och niklas å jag.
Igår så åkte jag till mamma och började måla i lill hallen, blev as fint om jag får säga det själv. Hann inte klart allt så Niklas skjussade dit mig på kvällen igen, medans han var på jägar examen, (hallelulja, dom har bara två kapittel kvar)
Syrran och Maria var där och åt godis och spelade lite wii sports.
Jag var med lite jag å, efter att jag målade klart..
+ att jag fick träffa Flisan igår, hon var så himmla fin och såg ut att må bra. saknar henne nå otroligt mycket.

Nä nu ska jag ringa syrran, hon sa nått om att hon kanske skulle bjuda mig å niklas på middag idag =)

*Ride it like you stole it*
// 

RSS 2.0