26 April - 09

Då vare söndag igen, Ny dag Nya tag!!
Åkte upp till farmor och farfar igår till stugan,  var mycket suck och stön från Niklas, lite tjafs efter vägen. Men det blev bättre när vi äntligen var framme. Mot väggen vare 30 gradet varmt, satt där i typ 1 -2 timmar, fick liiiite färg på mig, hade ju hoppats på att få bättra på den idag, men tyvärr så blåser det ju lite kallt, så man kan inte ligga där ute halv naken utan att bli sjuk.

Arbetslivs resurs imorn igen vid nio tiden.. har inte gjort min hem "läxa" än, ska väl börja på den snart.
Måste damsuga oxå, ser för jävligt ut på golvet, Ludde är ju ute och jagar fåglar, så han släpar med sig en massa barr och lägger sig i sängen, som niklas sedan slänger på golvet, menmen, that's life!
Aja, ska väl sätta mig med papprerna nu,

//

21 April - 09

Åkte hem till morsan igår, skulle till arbetslivs resurs.. jobbigt äre att sitta där och göra en massa skit, men igår vare faktist ganska skojj, vi var bara 4st i grupen, och fick sitta och hålla på med kort, tiden bara ran i väg.
kom hem runt halv 1 - 1och började med att kasta ut en massa plankor ur gam köket, mamma ska ju ha ett nyss sovrum där och pappa orkar inte, så då blir det mitt ansvar. Men fint kommer det att bli. Vet redan hur det kommer bli oxå. När alla skåp och spisen, kylen och diskbänken är borta och har spacklat, då kommer pappa och ta över, för då är det jobbiga över och det roliga kvar.. Men det tillåter jag inte. Men lite ska han få hjälpa till med iaf.

Imorn ska man vara med Mimmi, har inte träffat henne på 7 månader nu!! Ska vi gå och ta en fika på stan å snacka lite skit. Ska bli roligt!
Nä nu måste jag gå och göra nått, jag har tråkigt.



//

19 April - 09

Ja nu vare faktist ett bra tag sen man skrev, sist blev det bara en snabbis om snön bara, fick ett litet damp anfall.
Men nu är allting bra igen, solen lyser snön smälter och det börjar gå mot vår och sommar!!

Har inte hänt så mycket på senaste tiden, går fortfarande den där kursen på ams, som heter Arbetslivs resurs. ganska dryg är den! Ska dit imorn kl 9 igen, + att jag ska söka inakorderingsbidrag. Hoppas att man får det, så att man får lite mera pengar. nästan 3 tusen räcker inte i "vuxen" världen.
Igår åkte Niklas och jag motorcykel, var så jäkla roligt och lite läskigt på samma gång. Tog en sväng till morsan och hämtade några papper.

Imorn ska jag lämna in mina papper till försökringskassan. så jag räknar med att få dom om 2 veckor, så ska jag ta en tripp ner till Bella och hälsa på. sa det till Niklas innan han for iväg och hans svar var att jag har sagt det typ 7 gånger och han trodde mig inte. Haha.
   Nä nu ska jag fixa ordning mig, och vänta på pappa, vi ska övningsköra idag.



//

...

MEN FÖR I HELVETE!!!!
det var sånt fint väder igår, jag låg ute i underkläder och solade,
och nu ska det snöa, fy fi**a vad less man blir!!

RSS 2.0