God Jul & God fortsättning

Ja, nu sitter man här på julaftons kvällen med familen och sappar på tv;n.

Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag =)
Igår var Niklas och jag till hans mor, Marie, på lilla julafton.
Jag fick en jätte fin skål av Marie och Arne och ett halsband av sandra med hjärtan på. Blev llite chockad att jag fick nått, var inte berädd på det, men det var hur gulligt som helst =) (jag vet, jag är dålig på att stava vissa ord) haha

I morse när jag vaknade så hade Älsklingen gjort kaffe och plockat fram frukost, var sjukt trött..
men jag han bara att sätta mig på stolen så frågade han om vi skulle öppna paket, vilket vi gjorde, Jag fick en jätte fin digital kamera av han, en svart, han sa att han sökte i rosa, men det fans inte och det gör inget heller.
Har knäppt bilder hela dagen/kvällen.


  

Orka inte lägga upp fler bilder.

Mormor och Roger kom efter att Niklas skjussa hem mig, gjorde mig i ordning och sen kom helen och dom, vi åt osså runt halv 6 så kom tomten, jag fick:

400krVera, så nu kan jag köpa kläder.
Fick en morgonrock,
en cd-skiva,
glas och tallrikar,
överkast till täcket fick Niklas och jag tillsammans av mamma & pappa.
Paradisask
en tröja, känns hemskt att säga men jag kommer nog aldrig att ta på mig den :S
en till diditalkamera, fast den fick jag av mamma och pappa, (Rosa) ska åka till Media Markt och byta den till nått annat, fundera på en telefon..
Oxå fick jag Trivial Persuit, har 3 olika nu, får ett om året, för mamma vill att jag ska lära mig saker, haha

Vi spelade T.P och gissa vem som förlorade?
Jo jag, blev inte direkt chockad, haha
menmen ska vara lite social nu,

*Nu kommer det tomtar*
God fortsättning och Gott Nytt år! Nu är denna jul över.

/T.ßylund ♥

...

lite kort och gott som har hänt den senaste tiden..  så har jag tappat en tjock tv på foten, höll på att bränna upp huset, var hos tandläkaren imorse och hon undrade ifall jag hade fått en smäll förut när jag var liten, för rötterna i 2 framtönder var helt döda, och det har hon aldrig vare med om förut.. men som sagt, Jag, Therese Bylund lyckas ju med allt. vet inte om jag ska skratta eller gråta :D haha menmen, ska kolla runt efter en vit julgran till Niklas som han ska köpa, vet inte vad jag ska göra resten av dagen.. Stefan kom i torsdags kväll så Niklas och jag var där från Lördagen-Söndagen, drack lite, och badade.. var jätte skönt, men men ska passa Nea som fyller år imorgon, jag vill se P.S I Love You, men kommer nog inte att bli så..

/T.ßylund

Bye bye My Darling!

Snart kommer domedagen!!
Kommer alltid att sakna och Älska dig, du är mitt allt känns det som och jag vill ta vara på den tid vi har kvar tillsammans.

Jag har värasta klumpen i mitt hjärta, sitter här med tårarna i ögonen och tänker på vilken dag Jag vill att du ska avlidas!
Sitter och funderar på ifall jag vill att det ska hända innan jul, men då är den förstörd, alla kommer att prata och undra vart du har tagit vägen.. eller ifall jag ska göra det efter, men då kommer jag att sitta hela julen helt förstörd och tänka på att den dagen snart är här.

Mamma ringde och hörde hur mycket det skulle kosta att avlida dig, 600 nånting om jag ville begrava dig själv, 1200 om jag vill att du ska kremeras och lämna tillbaka urnan sen, eller 1800 om du ska kremeras och jag behåller urnan.. Känner mig jätte hemsk, men du har inte direkt gjort livet lättare, biter folk, kissar och sånt inne under nätterna. Tog beslutet idag att du skulle bort iallafall.

Känns som att jag inte vill vara med dig den sista tid du är här med mig, kommer att bli extremt jobbigt att se dig ligga där och somna in.
Orka inte skriva mer om dig nå mer iallafall.

sitter och lyssnar på en låt som Fixen har gjort, så gudomligt fin är den.

http://www.lunarstorm.se/mpl/mpl_view.aspx?id={7d543875-6cce-490a-ac4f-0013a3269a68}&userid={92324da6-9f1d-4554-93d9-8d19dc08e164}&n=false

None Kommer alltid att minnas och Älska dig. Du är för fin =)


/ T.ßylund. ♥


2:a advent

Det är andra advent och jag har bakat pepparkakor med barnen, sitter och kollar på Gjost Rider med lillan nu, det var hon som bestämde (hon trodde att det var på andra sidan häcken) haha.

Vi ska ringa efter pizza snart, mamma och pappa är i svall och handlar julklappar åt oss. Niklas har gjort fint ute på gården så han kommer in med bilen, han ska väl komma hit om en stund så vi kan käka.
Tror att syrran kom nu.

Vet inte direkt vad jag har gjort i veckan, vi var hos Marie igår, Niklas mor, och käkade glass oså.
Måste börja ta tag i mitt liv, måste skaffa ett jobb och tjäna lite pengar.

orka inte skriva nå mer,

http://www.youtube.com/watch?v=7H2J0aCPMW4

/T.ßylund. ♥

RSS 2.0