Idag

har man vare på språng hela dagen.. Nea (Linnea) kom runt 11 oså har man inte fått suttit en sekund fören nu typ =) hon är så gullig, ska försöka lägga in en bild på henne så småning om, men det tror väl inte du på för det har jag sagt mycket, men kommer aldrig någon :P haha
(sitter just nu och kollar på fotbollen, fick lite ont i magen oxå.. stackars mig. haha
Idag har jag varigt och handlat mat, vare nere vid kajen och kollade in ett stort fartyg, eller fartyg och fartyg var det väl inte, det var mer som ett gammalt piratskepp, hade seglat från Gävle och visade upp sig i lilla Härnta. man kunde få gå ombord och kolla ifall man ville, men det gjorde inte vi dock.

Imorn ska man upp tidigt för vi ska handla till midsommar. Det är fint väder just nu iaf och man får hoppas att det håller i sig till midsommar. Är as trött just nu, ska välla gå och lägga mig i sängen om en stund eller så.

jaja det får räcka för dig, hör la

//T.Bylund


länge sen sist

ojoj nu var det ett tag sen jag skrev..!

vad har hänt sen dess?
Trott eller ej, men inte så mycket faktist, har haft lärar middag men alla treor och lärare,  ganska pinsamt att säga, men jag blev lite för full så mimmi fick ta hand om mig i typ 1 timme tills pappa kom, tror jag att det var..

Det regnar som f*n nu, och vi har Studenten imorn :D :D *jippi* Det har faktist inte slagit mig än.. men kommer väl så småning om när jag står där ute, haha

Idag hade vi tävling om vem som få ut först.. Gissa på vilken plats vi kom på då..? (får du veta när du läst klart, jag är ganska rolig på det sättet)

Mimmi sov hos mig igår till idag och fån idag till imorn ;D mellan dig och mig hon är jätte tråkigt att vara med, bara är trött och ligger i soffan hela tiden HAHA nä jag skojja bara, även fast vi inte gör så speciellt mycket, så är det ganska roligt :P

Jag fick städa idag så att det är fint tills imorn, när alla kommer och fikar oså, sen blir det väk utgång på kvällen, Bellis ska med mig och festa. Kommer bli KUNG!
Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra efeter studenten, kommer iaf att ta körkortet då, sen får vi se, måste skaffa jobb å, vill inte bo hemma hela livet och leva på mamma och pappa, (som vissa i denna familj redan har gjort)



VI GÅR UT FÖRST PÅ STUDENTEN!! :D :D i detta piss väder, får hoppas att det inte blir så imorn. Får säga till Morfar att jag inte vill ha det på min (och alla andras) dag. Kläningen kommer j att bli genomskinlig för dom som har tunna, vita kläningar, som mig själv ; ) *Upp för en backe, ner för en äng, här kommer världens bästa gäng. EN 3!!!!*


RSS 2.0