Ingen Rubrik!

Ja ja , då sitter man här igen då!

Helgen var verkligen mysig, som vanligt var jag med Niklas då.
I Fredags så ringde han mig och frågade ifall jag ville förlja med till S-vall, han har sålt sin fyr-hjuling och vi skulle sätta in pengarna på hans konto. Mötte Robert när vi kom ut därifrån, råkade dock skrämma skiten ur han. Haha
Vi åkte hem och käkade middag hos morsan och farsan. Jag som lagade maten. Åkte hem till han, spelade lite spel, jag spöade skiten ur han, och han nblev lite sur, så jag lät han vinna efter det ;)
 ( Måste förkorta detta lite, Niklas är här nu)
På lördagen så vart det shopping i Birsta med mamma och Lena. Hem till Niklas pappa och kökade mat, *mums var det.*
På Söndagen Birsta igen fast med Niklas då, han skulle köpa nå grejs, oxå till slut hem till Niklas mamma och käkade middag, *mums där med* Sen hade han köpt ett nytt spel som vi körde, råkade vinna där nå gånger oxå, men sen så gick det inte så bra så han van hela tiden, haha kollade på film och mös senare..

*Råkade försova oss i morse dock, vaknade 7 när han började*

Puss puss

/T.ßylund ♥

Torsdag den 23 okt.

ja jävlar du...!!
Denna vecka har bara flugit iväg.. har inte gjort så mycket, är arbetslös nu.. får näst sista löningen imorn.. så 2009 kommer inte att börja så bra, ifall jag inte har hittat nå jobb innan dess. *håll tummarna*

Har bara vare med Niklas hela veckan och hemma när han jobbar oså.. mycket mys =)
Förra helgen så åkte han och jag ner och kollade på en ny bil som han ska köpa, en Audi a4 tror jag att det var. om man inte mins fel ;)

itisdags så såg vi på desperata hemmafruar, var ganska bra.
Igår så spelade vi playstation 3, var as roligt, jag van och han blev lite sur.. men till slut så van han hela tin över mig, då slutade vi spela för att Greys började.

Om 1 timme så ska jag möta mimmi vid sjukhuset, ska vara med henne några timmar innan hon ska åka vidare till en kompis.

I helgen vet jag inte vad som händer, jag vill till Birsta, får väl fråga han ifall han vill förlja med mig och kolla kläder. vette fan om han vill, men skadar ju inte att fråga?

Jag saknar Bella dock, vill att hon ska komma upp snart, nu när man har pengar! ska ringa och tjata på na om en stund (A) haha

Just ju så väntar man på mimmi som sagt och håller på att spela sönder högtalarna pappas, men morsan ville ändå köpa ett par nya.

Men jag ska dra nu, känner att benen har somnat *ajaj*

/T.ßylund! ♥

Fredag den 17:de

Vad händer idag då?

Mamma ligger och vilar nu ett tag, så när hon vaknar ska vi åka och handla lite mat, så vi kan käka senare.
Jag har bjödit Niklas hit på mat, syrran sa igår att hon oxå skulle komma och äta =) Kommer väl att följa med hem till han ikväll, och se på film och mysa lite i soffan.
Sen blir det väl inte så mycket mer idag...

Imorn så ska mamma och jag till Birsta på sko punkten och då ska hon köpa skor åt mig, en lite belöning för att jag passade barnen förra helgen!
Lena (grannen) ville oxå följa med, men vet inte ifall hon ville åka så tidigt, men vi får se =) kommer att bli skojj med nya skor iaf, vilket behövs just nu. Ska in och kolla på deras hemsida för att se vilka skor jag vill ha.

Höres efter helgen.

Puss
/T.ßylund. ♥

..........

Tillbaka till punkter på rubriken då!? Vet nästan aldrig vad jag ska skriva där...

men men , syrran är allt bra go' hon! Vi satt och kollade på tv oxå blev det lite reklam... som vanligt, dom visade wipeout och då sa jag att jag skulle kunna tänkas att vara med där, för det ser så otroligt roligt ut!! Efter nå dagar så ringde hon och ställde en massa jäkla konstigt fråger, men jaja tänkte man som vanligt och svarade på dom, när hon var klar så frågade jag vad det var till, då berättade hon att hon hade anmält mig till det. :D

Finns ett problem med det programet, det spelas inte in i sverige, måste lixom flyga till Australien eller var f*n det nu var, vill nog dock inte åka dig ensam, så jag får väl ta med mig någon frivillig ;) säg bara till om ni vill med!

----------------------------------------

Idag har jag jobbat halv dag bara, fick vara barnvakt. Nea kom till jobbet, och då fick hon hjälpa mig att måla väggen lite, det blev "jätte" bra, men jag var ju tvungen att måla över det senare, ska ju bli bra och jämt med färg över allt, hon blev lite sur då men det fick man ju ta, vi gick till fiket på hörnet längst bort på gatan för hon hade inte käkat frulle eller nå, efter det så kom mamma och pappa och hämtade oss, så då for vi hem, sen dess har jag dock inte gjort nå speciellt mycket....

Vet inte direkt vad jag ska göra resten av dagen, men vi får la se vad som dyker upp i dörren ;)
Sitter iaf just nu och laddar ner One Tree Hill, as spännande, det är desperate houswifes ikväll oxå, ska fråga Han ifall vi ska se det tillsammans, (han följer det, tyckte det var lite gulligt och roligt, kom som en chock dock)
----
5 Minuter kvar på O.T.H!!!! :D längtar, har inget annat för mig..
----
Saknar dig!! Måste ses nån dag =) Du/Ni får ta och pallra era arslen upp hit snart, blir lite sur annars ;) Puss  Söt nötarna!
----
*Katten den har 4 ben, tuppen den har 2, snoppen den har inga ben, men den kan stå ändå* = en liten trudilutt som syrran lärde mig när jag var liten och ska nu lära Nea den!

/T.ßylund ♥

Saknar er!!! + helgen

Sitter just nu och tänker lite grann..

Jag saknar:
Stefan, var ett tag sen man hörde och såg av han, var sen midsommar i 5 minuter typ.. :(
Rickard
Min Bella
Min
Mimmi
Min ...... Som jag har vare med i helgen.
Och några tjejer ifrån klassen :D
Måste hitta på nått med alla snart!

-----------

I helgen vart det bara mys, i Fredags så sov jag hos Han, vi kollade på film och mös lite, sen på lördagen skjussade han hem mig, för att jag skulle passa barnen, Momma kom och lagade mat åt oss, blev hemlagade köttbullar *dreggel*(sååå jäkla gotti) och senare på kvällen kom han hit och kollade på film och käkade snacks..

Syrran gick ut på krogen och ringde och väkte oss runt 3 på natten, efter det så vaknade Nea lite då och då av mardrömmar, vi var helt slut på söndagen.. runt 1 så åkte han till sundsvall, skulle skjuta lite, han ska köpa en pistol sen, vilket jag inte gillar så mycket.. :S menmen vad ska man göra, hehe.

Runt halv 5 - 5 så kom mamma och pappa tillbaka, dom berättade att dom hade sett Joker ifrån Rederiet och Pappan i telia reklamen :D var lite roligt.
Också kl 6 kom Han tillbaka och hämtade mig så for vi hem till han och myste igen och kikade på film/tv.

Har bara vare en slapp helg nu.. Riktigt skööönt!

Mimmi ville att jag skulle skryta lite om henne:
* Mimmi Är Bäst I Världen
* Mimmi Är Rolig Att Vara Med
* Mimmi Är Tokig
* Mimmi Är Blondie
* Mimmi Är.... kom inte på nå mer.. behöver lite hjälp och fylla i ;)

Menmen ska inte dryga ut och skriva onödiga saker.. jobbigt att läsa då =)

*Veckan börjar bra sa han som skulle hängas på måndan*

/T.ßylund ♥


....

Tog en liten paus i nån vecka ifrån datorn, har inte vare ute på msn, explorer, eller läst nåns blogg..
Fick ett meddelande nu från Mimms, att jag skulle uppdatera lite ;) haha
Vi börjar med:

Min hleg med Mimmi: Den var KÖNG!! Hade as roligt, vi drack, dansade, träffade kändisar OCH det bästa av allt - en riktig Tv kändis oxå, dert var han som spelade Joker i Rederiet. Mimmi, jag och Marie, satt och glodde på han med våra munnar öppna, var lite pinsamt, för han såg oss och vi bara as garva när vi kom på oss själva. ;D
Då var vi i Sundsvall den dagen, på lördagen, i typ 1-2 timme, efter det vart det Birsta i 4 timmar till, men Mimmsan och jag spenderare 3 av dom timmarna i bilen, vi var lite övertrött så vi satt och pratade om Shan da man, skratta tills vi grina typ å, men vi lyckades aldrig sova en stund som vi hade tänkt.. Men tyckte det gick bara ändå på kvällen när vi gick ut igen! :)

   
1. Närbild :S               2. Robert & Jag         3. jag,
 
4. Mimmi gör sig iordning.      5. Är man inte snygg så säg..? :S

I Måndags innan helgen så fyllde Sandra år, Axel kom och grattade henne, var roligt att träffa han igen =) men känslorna är dock inte tillbaka, vilket är bra, tror inte det skulle funka, är bättre nu när vi bara är kompisar. Nea och jag lekte med lite ballonger. Hon gillade det faktist,


Är hon inte söt då? ; )

Vi somnade i soffan i Måndags, var lite skönt och hur mysigt som heeelst.
  

ITorsdag så sov man borta, var jätte mysigt, kollade på tv å mös lite med en brasa =)
Eftersom vi börja samma tid på dagarna så sjussade han mig till jobbet, jäklar vilka  blickar man fick an Farfar, Niclas och pappa :D de kommer aldrig att försvinna, var så jäkla roligt.
Niclas: - Men Therese han är ju gammal ju..
Jag: - Nä niclas, det är du som är gammal.
Niclas: - haha ha, ööh, ja det är jag juh..! :(
Farfar: - Therese du vet vad jag har sagt.. =)
Jag: - Ja det vet jag..
Pappa, bara kollade och flinade, var så jäkla roligt, man måste ha vare där för att se ;)

Satt och kopierade en massa papper tills niclas frågade ifall jag ville tvätta taket, vilket jag gärnsa gjorde, för det andra var sååå otroligt lång tråkigt..
Blev helt kolsvart på händerna och naglarna, har inte gått bort än, som jag har skrubbat.. Så anna ska ta med sig svart nagellack tills ikväll när vi ska ut, för så här kan jag inte se ut längre, är ungefär som att jag inte har tvättat händerna på 1 månad eller mer.. :S *urk* På måndag tror jag ska fortsätta med taker, behöver lite variation, efter det så ska man måla.. :D as roligt, fast kommer ha färg i hela håret efter. menmen det får man ta!

Ligger just nu i sängen och kollar på The Hills, iväntan på Anna, vi ska ut ikväll, ska höra ifrån syrran å fall hon ska ut ikväll igen :) När man pratar om Trollen så ringer hon precis.. :D
Det var allt för ikväll =) så nu ska jag göra nå annat, vi hörs senare.

/T. ßylund ♥


RSS 2.0